Kuplas ystävät ja putiikista löytyvät brändit

Kuplas putiikissa, Mikkelin ydinkeskustassa, voit tehdä second hand löytöjen lisäksi hankintoja suomalaisilta tuotemerkeiltä joko itselle tai lahjaksi. Sesongin mukaan vaihtuvat tuotteet tuovat kiinnostavaa vaihtelua valikoimaan. Kuplas toimiikin monen paikallisen brändin näyteikkunana.

Vakiotuotteina meiltä löytyy Kirjalan Kahvipaahtimon Kuplakselle räätälöimä arjen luksus: Skumppakahvi ja Volat kollektiivin kanssa yhteistyössä toteutetut MIÄ-sukat. Tarjolla on myös koruja ja piensisustustuotteitta.

Mikäli sinulla on kiinnostava brändi ja persoonallisia tuotteita, jotka haluaisit tarjolle Mikkeliin, siirry info sivulle ja ota meihin yhteyttä lomakkeella!

Neiti Neilikka

Mikkeliläinen kukkakauppa Neiti Neilikka on Kuplaksen vakkari yhteistyökumppani, ja puodilta löydätkin aina sesongin mukaisia kuivakukka-asetelmia ja muita Neiti Neilikan ihanuuksia.

Klikkaa itsesi linkistä e-kukka palveluun ja tutustu Neiti Neilikan valikoimiin

Hewenna puoti

Hewenna Puodin maagisia käsintehtyjä voimakoruja löytyy myös Kuplaksen valikoimista. Yhteistyönä Kuplas mimmit ja Hewennan hengetäret ovat toteuttaneet myös tapahtumia ja talvisesongilla Hewennan hyvinvoinnin ateljeelta löytyy pieni vaihtuvan valikoiman Kuplas rekki.

Tutustu Hewennan tuotevalikoimiin klikkaamalla linkistä.