Kuplas – Vastuullista Second Hand Muotia

Mistä yrityksen nimi tulee? Kuplas mimmit kuulevat tätä kysymystä usein. Tarina nimen takana alkaa kuohuviinistä, kuten kaikki parhaat tarinat alkavat… Alun perin liikeidea syntyi mainitun viinilasillisen äärellä. Iloisessa illanvietossa syttyi ajatus omasta kuplasta, persoonallisesta, vastuullisesta ja runsaan rönsyävästä muodin keitaasta.

Ajatus jäi elämään ja ryhtyi jalostumaan ideasta konkretiaksi. Kaikilla Kuplaslaisilla oli jäänyt mieleen alussa ilmoille heitetty sana kupla, joka oli onneksi jo varattu. Sillä sanaa pyörittelemällä ja muokkaamalla syntyi jotain aivan uutta: Kuplas. Sana, joka kuulostaa kuplan monikolta. Sana, jonka s-kirjain on pompsautettu potenssiin. Kuplas on enemmän kuin kupla. Kupla potenssiin on jotain suurempaa Kuplas!

Kuplas putiikin perusti neljä mimmiä, joilla kaikilla on erilainen tausta ja osaaminen. Mimmejä yhdistää kiinnostus kaikkeen kauniiseen, tahto antaa muodille uusi elämä ja näin olla rakentamassa kestävää ja vastuullista huomista.

Tarjoamme sinulle rennon ja viihtyisän shoppailuhetken ja persoonallisia löytöjä second hand aarteiden valikoimasta.

Kuplas putiikin kultaiset säännöt

Tervetuloa! Putiikkimme tarjoaa laadukkaan ja persoonallisen second hand tuotteiden valikoiman.

  1. Tuotteiden vastaanotto ja myynti: Hyväksymme myyntiin laadukkaita käytettyjä vaatteita ja asusteita. Otamme tuotteita vastaan noin kahdentoista viikon myyntijakson ajaksi. Jokainen tuote tarkastetaan huolellisesti ja höyrytetään ennen myyntiin laittamista. Haluamme näin varmistaa tuotteidemme laadun ja tarjota asiakkaillemme vain parasta!
  2. Ystävällinen ja avulias henkilökunta: Me mimmit olemme ammattitaitoisia ja ystävällisiä, autamme iloisesti sekä myyjiä että ostajia. Vastaamme kysymyksiin, annamme vinkkejä ja tarjoamme henkilökohtaista apua tarpeen mukaan.
  3. Siisti ja houkutteleva ympäristö: Kuplas Putiikki on viihtyisä ja siisti paikka, jossa asiakkaamme voivat rauhassa tutustua tuotteisiin. Houkutteleva ympäristö tekee ostoskokemuksesta miellyttävän ja inspiroivan.
  4. Sopivat hinnat: Meille on tärkeää tarjota laadukkaita tuotteita kohtuuhintaan, jotta kaikilla olisi mahdollisuus tehdä kestäviä ja taloudellisia valintoja. Hinnoittelussa otetaan huomioon myös tuotteiden myyjien osuus, provisiomme on 50% myyntihinnasta.
  5. Kestävä kulutus ja kierrätys: Kuplas edistää kestävää kulutusta ja kierrätystä. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa ja myydä käytettyjä tuotteita, mikä vähentää kulutuksen ympäristövaikutuksia. Samalla tuemme paikallista kierrätystä ja autamme tuotteita pääsemään uusiokäyttöön.
  6. Tapahtumat ja yhteisöllisyys: Järjestämme säännöllisesti erilaisia tapahtumia, kuten teemapäiviä ja workshoppeja. Tavoitteenamme on luoda yhteisöllinen ilmapiiri, jossa ihmiset voivat nauttia ostosten tekemisestä ja jakaa kiinnostuksen kohteitaan muiden kanssa.

Tule tutustumaan Kuplas putiikkiin!

Kuplas mimmit

Kuplaksen neljä energistä perustajaa vasemmalta oikealle: Heidi, Anna-Maija, Heli ja Piia. Puodilla useimmiten asiakkaita palvelee Helin, Heidin hoitaessa Kuplas kanavia ja viestintää ruudun takana. Anna-Maija ja Piia komppaavat taustalla hypäten asiakaspalvelutehtäviin aina tarvittaessa.