Kuplas palvelut

Mikkelin ydinkeskustassa, kauppakeskus Akselissa myymälä palvelee asiakkaita läheltä ja kaukaa.

Kuplas valikoimista löytyy second hand aarteita, vaatteita ja asusteita sekä Kirjalan paahtimon Kuplakselle räätälöimän Skumppakahvin ja -teen.

Saman katon alta löydät Torpakan second hand sisustustuotteita ja vaihtuvan valikoiman koruja, asusteita ja design esineitä.

Kuplas on oiva paikka näkyä sellaisille merkeille, joilla ei ole Mikkelissä paikallista jälleenmyyjää tai toiminta on pelkästään netissä. Etsimme jatkuvasti kivoja yhteistyö kavereita, joiden persoonalliset tuotteet voisivat ilahduttaa asiakkaitamme.

Tutustu ohjeisiimme ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinulla on kaapit täynnä second hand aarteita, oma design tuote tai brändi tai haluaisit järjestää tapahtuman Kuplaksen tiloissa.

 

Infoa second hand aarteiden myyjille

Kuplas myy persoonallisia, huolellisesti kuratoituja, käytettyjä vaatteita ja asusteita 50 % provisiolla. Tuotteiden vastaanoton yhteydessä perimme käsittelymaksun, 10€ (max 20 tuotetta) tai 20€ (max 40 tuotetta).

Vastaamme tuotteiden hinnoittelusta, esillepanosta ja myynnistä. Myyntiin otetaan ehjiä ja siistejä vaatteita ja asusteita. Kuplaksella on oikeus olla laittamatta tyyliinsä sopimattomia tuotteita myyntiin.

Vinkkinä myytäviä tuotteita tarjoaville: nopeimmin myyviä artikkeleita ovat sesongin mukaiset skandinaavisten merkkien yläosat ja mekot sekä asusteista korut, huivit ja laukut. Kengät, jakut ja housut liikkuvat hitaammin, vaikka olisivat täysin käyttämättömiä tai uudenveroisia.

Tuotteet ovat myynnissä noin 8 viikkoa. Mikäli tuote ei ole tullut jakson aikana myydyksi, poistetaan se automaattisesti myynnistä. Jos asiakas haluaa tuoda kesken myyntijakson lisää tuotteita, siitä tulee sopia etukäteen Kuplas mimmien kanssa. Asiakas voi valita haluaako hän noutaa myymättömät tuotteet takaisin vai toimitetaanko ne hyväntekeväisyyteen Mikkelin Hopelle. Kuplas voi myös halutessaan lunastaa tuotteen myyntihinnalla, josta on vähennetty provisio.

Asiakas luovuttaa tuotteet myyntiin omalla vastuulla, mikäli toisin ei sovita. Kuplas ei vastaa kadonneista, rikkoutuneista tai varastetuista tuotteista, mutta tekee kaikkensa tällaisten tapausten ehkäisemiseksi.

Tilitämme myynnit 14 vuorokauden aikana myyntijakson päättymisestä tuotteiden luovuttajan antamalle tilille.

Kuplaksella on lupa edistää tuotteiden myyntiä sosiaalisessa mediassa ja tapahtumissa.

Kuplas voi alentaa 10-20% tuotteiden hintaa (pl. asiakkaan määrittelemät tuotteiden hinnat) myyntijakson lopulla myynnin edistämiseksi.

 

Mikäli sinulla on second hand aarteita, joita haluat Kuplaksen myyntijaksolle, klikkaa itsesi täyttämään lisätietolomake. Saat vastauksessa infoa milloin voit toimittaa tuotteesi Kuplas mimmien kuratoitavaksi myyntiä varten. Ennen kuin tuot tuotteet myyntijaksolle, tarkista seuraavat asiat: tuotteet ovat varmasti sesongin mukaisia, puhtaita, nypyttömiä ja tuoksuttomia, mahdolliset napit paikoillaan ja vetoketjut toimivat. Tuo tuotteet nimelläsi varustettuihin kestokasseihin pakattuina  ja mainitse mikäli haluat ne myyntijakson jälkeen takaisin.

Ennen kuin myyntijaksosta on sovittu, aarteita ei kannata Kuplas putiikille tuoda, emme varastoi tuotteita etukäteen.

Infoa design brändeille

Kuplas on second handin lisäksi myös  suomalaisen designin putiikki.  Tarjoamaamme brändeille pop up-myyntipaikan, johon kuuluu kokonaisvaltainen myynti- ja markkinointipalvelu.

 

KuplasOy:n tarjoamaan palveluun sisältyy:

 • Myyntipaikka Kuplas liikkeessä Mikkelin ydinkeskustassa kauppakeskus Akselissa.
 • Tuotteiden esillepano
 •  Innostuneet ja myyntihenkiset Kuplas mimmit, jotka palvelevat iloisella  asenteella asiakkaita.
 • Markkinointia kuplas.oy  Instagram sekä Kuplas Second Hand Facebook tileillä
 • Ajankohtaisia ja kiinnostavia tapahtumia/workshoppeja Kuplas putiikissa
 • Mahdollisten täydennys tarpeiden pyytäminen
 • Koosteraportti myynneistä, jonka perusteella laskutus tapahtuu

 

Brändin vastuulle kuuluu:

 • Toimittaa tuotteet sovitusti. Brändi vastaa toimituskuluista molempiin suuntiin sekä toimituksessa mahdollisesti tapahtuvista vahingoista.
 •  Vuokra tulee maksaa ennen pop up jakson alkua

Valitse merkillesi sopiva vaihtoehto:

 •  Kiinteähintainen Pop up 100€/kk  + alv 24 %
 •  Provikka Pop up, tuotteiden myynnistä 40 % (+ alv 24 %) Kuplas Oy:lle, 60 % brändille.

Kuplas Oy:llä on vastuuvakuutus toiminnan ja varkauksien varalta. Alle 100€:n arvoiset myyntituotteet eivät ole vakuutettuja. Asiakas luovuttaa tuotteet myyntiin omalla vastuulla, mikäli toisin ei sovita.

Myyntiraportointi ja myynnin tilittäminen tapahtuu myyntikauden loputtua, tuotteiden luovuttajan antamalle tilille. Myyntiraportti toimitetaan sähköpostilla.

Ota yhteyttä lomakkeella

Tällä lomakkeella voit saada lisätietoja second hand aarteiden myynnistä myyntijaksolla, ilmoittaa kiinnostuksesi kotimaisille brändeille tarkoitetusta popup-palvelusta tai kertoa tapahtumasta, jonka haluat kanssamme järjestää.

 

Ota yhteyttä

Yhteydenoton syy